Sms tarot putem poruka

Sms tarot putem poruka

Sms tarot daje kratke i brze odgovore

Omiljeni način tarot savjetovanja traži mahom “mobitel generacija” koja ionako sve rješava mobitelom, pa zašto ne i tarot konzultacije. No, morate znati da sms tarot daje kratke i brze odgovore i ako su vam oni dovoljni, samo naprijed. Neki porukama i žele i traže odgovore na svoja pitanja upravo zbog te brzine i kratkoće, to jednostavno odgovara njihovom ritmu života. Žele odgovore na svoja pitanja istom brzinom kojom mogu pozvati taksi, naručiti hranu i druge stvari.

“Mobitel” generacija živi na mobitelu, hodaju ulicom s mobitelom u ruci, voze se u tramvaju ili autobusu, neki i spavaju s mobitelom pored glave, da im ne bi nešto važno promaknulo. Ako su već “srasli” s mobitelom i on im je najbrže sredstvo komunikacije, logično je žele i sms tarot odgovore. No, i u brzim i kratkim porukama se može reći sve što je važno za postavljeno pitanje, a ako je nešto nejasno, zatražite novo pojašnjenje opet porukom.

Sms tarot ima prednosti i mana

Zrelije generacije više preferiraju konkretan telefonski razgovor i detaljniju tarot analizu, no, “na mladima svijet ostaje”, pa i oni trebaju imati svoj prostor i način komuniciranja s tarotom, po njihovoj mjeri. Sms tarot ima svoje prednosti i mane, brzina, kratkoća i jednostavnost su najveće prednosti, kao da porukama možete postaviti svoja pitanja u svako doba dana i noći, ma gdje se nalazili. I dok se samo gledate s nekim tko vam se sviđa možete poslati pitanje.

Sms tarot porukama ima ograničen broj riječi i ako želite šira i detaljnija objašnjenja, ta kratkoća vas može smetati. Ali, ako brzo mislite, brzo reagirate, brzo shvaćate ti kratki i jezgroviti odgovori će vas sasvim zadovoljiti. Ako vas zanima hoćete li se pomiriti s bivšim, vi samo želite znati kakav je odgovor da ili ne, ako vas zanima hoće li se osoba koja se dugo ne javlja javiti ili pojaviti, opet vam je dovoljan da ili ne odgovor.

Sms tarot i kompatibilnost partnera

Puno je situacija i pitanja na koja se može kratko odgovoriti porukama. Sms tarot i kompatibilnost partnera, dva datuma se mogu kratko i brzo usporediti, ali je pitanje kako ćete reagirati na odgovor da niste baš kompatibilni, pogotovo ako ste zaljubljeni preko ušiju. Možda je kod sms tarota porukama važnije umijeće postavljanja kratkih i konkretnih pitanja, jer što je pitanje konkretnije i kraće to će i odgovor biti precizniji i to sa malo jasnih riječi.

Sms tarot jest umijeće brzog i kratkog komuniciranja i u duhu je ovog vremena, jer se sve brže živi i nitko ni ne želi u porukama čitati romane. Ako još niste isprobali postavljanje pitanja tarotu porukama i čitanje odgovora u poruci, isprobajte i shvatit ćete zašto je mladima to najdraža opcija tarot savjetovanja, ali, ako ste od onih koji vole čuti sve detalje, savjetovanje sms porukama vama može biti prešturo, prejednostavno i zbog toga malo vjerojatno.

Što je mala arkana

Što je mala arkana

Pouzdano se zna da je velika arkana predstavljala tarot sa svoje 22 karte dugo vremena, a mnogi je i danas koriste kao zaseban, samodostatan špil u svojoj praksi. Dakle, mala arkana je mlađa sestra ve

Što je velika arkana

Što je velika arkana

Općeprihvaćeno mišljenje je je tarot velik set ključeva, aduta ili tajni to barem vrijedi za velike arkane. Treba imati na umu da je velike arkana oslikana u vrijeme kada je bilo malo pismenih ljudi,