Astrologija i astro analize

Astrologija i astro analize

Svestrana astrologija se dijeli na sve uže spacijalnosti

Astro analize su primjenjive na sve aspekte ljudskog života pa se svestrana astrologija dijeli na sve uže specijalnosti što odaje dojam da postoje mnogovrsne, posve različite astrologije. Postoji natalna astrologija koja izrađuje osobne horoskope ili natalne karte, astropsihologija nastoji analizirati psihičke potencijale i funkcioniranje čovjeka, astroseksologija se bavi čovjekom kao seksualnim bićem, ljubavna analizira vaš ljubavni život i idealne partnere, poslovna ili ekonomska koja vam pomaže da ostvarite svoje poslovne planove i da napravite dobru karijeru.

Astrologija svoje astro analize primjenjuje pri izradi dnevnih, tjednih, mjesečnih i godišnjih horoskopa, a može izrađivati i horoskope za duža vremenska razdoblja. Astro analiza se ne bavi samo ljudima, ona može pokazati sudbinu bilo kojeg mjesta, nekog grada, države, kontinenta, pa i svijeta, što se uglavnom koristi pri izradi godišnjih horoskopa kada se razmatraju utjecaji na globalne događaje u svijetu, utjecaj planeta na njih i okolišne promjene, pa pažljivo i stručno napravljene astro analize mogu upozoriti svijet.

Usporedna astrologija daje astro analize za parove

Osim poslovne ili ekonomske astrologije koja je u usponu i sportske astro analize se vrlo cijene i tražene su, no kod ekipnih sportova to je puno posla. Usporedna astrologija da je astro analize za parove je možda najpopularnija je istražuje partnersku kompatibilnost parova, točke slaganja i ne slaganje, razdoblje ljubavnih kriza i realnu mogućnost vjenčanja, broj djece, gdje ćete živjeti i sve drugo što mladi par zanima, a astro analiza im o tome može dati pouzdane odgovore.

Usporedna astrologija se u dalekom Japanu radi odmah nakon upoznavanja, valjda ljudi ne žele gubiti vrijeme na veze koje nemaju šansu da uspiju, a kod nas se najčešće radi nakon ugovorenog vjenčanja ili nakon same svadbe. Ponekada je zatraže roditelji mladenaca jer iz nekog razloga ne vjeruju da su se oni uopće trebali vjenčati, pa ih zanima hoće li taj brak opstati. No, usporednu astro analizu je najbolje napraviti dok je veza još friška, tako se povećavaju šanse za dublje povezivanje.

Astrologija za tek rođene bebe

Kada zatražiti prvu astro analizu može biti diskutabilno, jer opće pravilo je da se astrologija bavi odraslim punoljetnim osobama i da se razvojne faze od rođenja do punoljetnosti ne bi trebalo remetiti nikakvim prognozama. Pa ipak, neki roditelji ne mogu odoljeti i naruče natalnu kartu za svoje tek rođeno dijete, ali tu astrolog mora vrlo mudro i dozirano napraviti jednu uopćenu astro analizu bez uplitanja u neke ključne životne trenutke tek rođenog malog ljudskog bića.

Astrologija je sustav koji može dokučiti sve kritične točke u vašem životu, a astro analiza je ekspertiza presudnih i prijelomnih događaja u vašem životu, no, ne zaboravite da i kod najdetaljnijih prognoza još uvijek imate svoju slobodnu volju i sposobnost donošenja odluka. Naravno, to ne znači da sudbinske događaje možete izbjeći, ali se ipak, barem za neke od njih možete pripremiti, a svi vaši planovi mogu biti ostvarivi ako ih planirate prema dobrim razdobljima iz vaše astro analize.