Ljubavni tarot

Ljubavni tarot

Najtraženiji je ljubavni tarot

Iako svijet misli da je ljubav u krizi i da više velikih ljubavi nema ili baš zato, ljubavni tarot je najtraženiji, a ljubavna pitanja su sve teža i sve različitija. Teško je biti sam, svatko želi voljeti i biti voljen i nitko ne želi živjeti u lancu preljuba i stalnih emotivnih povreda. Monge osobe se sve teže zaljubljuju, ne ide im to emotivno povezivanje, pa jure iz jedne neuspješne veze u drugu još goru i težu.

I oni u naoko stabilnoj vezi strahuju da ne izgube svoju ljubav i zbog tog straha često zovu ljubavni tarot. Brakovi se u modernom svijetu brže raspadaju nego što se sklapaju, pa svi koji žele spasiti svoj brak traže spas u ljubavnom tarotu. Samaca je u modernom svijetu sve više, a kada samoća postane preteška opet postavljate pitanje ljubavnom tarotu nadajući se da ipak i vas negdje netko čeka i da nećete do kraja života biti sami.

Ljubavni tarot spaja i povezuje ljude

U ovom otuđenom svijetu ljudi se sve teže povezuju, ako se nekako i povežu sve teže ostaju zajedno i tak lanac raskinutih veza i raspadnutih brakova postaje sve duži i duži, pa zar je onda čudna sve vće potreba za ljubavnim tarotom. Ne, nije, jer ljubavni tarot spaja i povezuje ljude kad god je to moguće, kada ima elemenata za spašavanje, a to saznajete iz odgovora na vaša ljubavna pitanja koja iskreno i konkretno postavljate.

Neke ljubavne rane se pamte i nose cijelog života, pa i ako nađete nove partnere i živite naoko skladno i zadovoljno, kad god vam je teško te stare rane prokrvare i pitate se što bi bilo da se niste razišli. I takva pitanja pitate ljubavni tarot, a odgovori mogu konačno neutralizirati i anulirati tu prastaru bol. Često u zreloj dobi susretnete svoje mladenačke ljubavi i oboje ste zauzeti, ali stari žar se rasplamsa, nitko vas ne bi shvatio, pa se obraćate ljubavnom tarotu.

Razvodi, novi brakovi i ljubavni tarot

Pošto se neki brakovi vrlo rano raspadnu, za očekivati je da se ti mladi opet zaljube i odluče vjenčati, no, nekima se dogodi takva situacija i više puta u životu i više novih brakova, više djece iz svih tih brakova i stanje postane kaotično. Razvodi, novi brakovi i ljubavni tarot su jedan poseban djelokrug rada za tarot savjetnike, pun teških obiteljskih situacija, osvete, ljubomore, dje rastrzane između svojih emotivno nestabilnih roditelja i njihovih tuga i rana.

Na drugoj strani su samci, udovice i udovci, ali često i razvedene osobe koje su izgubile vjeru u brak kao instituciju i više ne žele brak, ali ipak zovu ljubavni tarot jer žele ljubav u svom životu. Zanimljivo je da ne žele ono emotivno obvezivanje, žele samo lijepu stranu ljubavi, vezu bez obveza, a na duže staze je to u pravilu neodrživo, jer ljubav sama po sebi obvezuje, zato oni traže potvrdu u ljubavnom tarotu da je to ipak održivo.