Tarot majstori

Tarot majstori

Tarot majstori se nazivaju različitim imenima

Većinu tarot majstora zasmetat će kada ih zatražite da vama bace ili razbace karte, jer bacanje karata bi za njih bilo nepoštivanje alata kojim rade i za njih je bacanje karata bahata kartaška gesta kockara. Kartomantija nije pokeraška vještina, ona je umijeće rukovanja kartama s punim poštovanjem. Tarot majstori se nazivaju različitim imenima, tarot savjetnici, kartomanti koji otvaraju i tumače tarot u nastojanju da što točnije odgovore na svako vaše pitanje, pa i na ona najdelikatnija.

Tarot majstori ne prosuđuju i ne osuđuju, ne procjenjuju i ne podcjenjuju nikoga i nijedno postavljeno pitanje. Svako postavljeno pitanje zaslužuje detaljan i precizan odgovor, jer ako ste ga postavili to znači da vas i muči i da tu muku treba prikratiti. I da, vaši tarot savjetnici ne odgovaraju na opća pitanja, jer bi mogli satima pričati, a da ne dotaknu ono što vas muči. Kada kažete zanima me ljubav ili posao, to nisu pitanja, to su imenice, a samo na konkretna pitanja dobivate konkretne odgovore.

Tarot majstori nisu pogađači nego tumači vaše sudbine

Često ljudi govore sve ste mi pogodili i kako vi to sve znate, ali istina je da tarot majstori nisu pogađači, nego tumači vaše sudbine, a ako se otvorene karte dobro povežu i pravilno protumače, da, može vam se učiniti da vaš tarot majstor o vama zna i ono što vi u trenutku postavljanja vašeg pitanja još niste znali. Zato i vjerujete svojim izabranim tarot majstorima jer svaki put ispadne da vam baš sve pogode.

To fascinantno slaganje dobivenih odgovora sa vašom objektivnom stvarnošću i stvarnim događajima u vašem životu je rezultat velikog znanja vašeg kartomanta i ispravnog tumačenja karata koje se otvore. Tarot majstori koji tako primjenjuju stečeno znanje uvijek dobiju tu etiketu kao i koliko su dobri da sve pogađaju. To postane oznaka kvalitete njihovog rada i takvi kartomanti su vrlo traženi i do njih se teško dolazi, a dobar su uzor i svojim ostalim kolegicama i kolegama po tarotu.

Tarot majstori kao redovni savjetnici

Mnogi klijenti izjavljuju da im je savjetovanje sa omiljenim tarot majstorom poput psihoterapije, jer im je nakon savjetovanja sve jasnije, dileme i nedoumice nestaju, a donošenje nužnih odluka više im ne pada tako teško. Naravno, dobri tarot majstori vam mogu potvrditi ono što i sami, možda već dugo znate, ali odbijate to prihvatiti, mogu provjeriti jesu li vaše već donesene odluke dobre za vas, hoće li vaši planovi uspjeti i kakve zamke vas čekaju u životu.

Bilo da vas muči neuzvraćena ljubav, samoća, ljubavne nevjere u vezi ili braku, tuđa zavist, pohlepa i podmetanja, neka velika bol i tuga, vaši tarot majstori će vas provesti kroz tamu i pomoći vam naći rješenje za sve vaše probleme. Na psihoterapiju se morate naručiti i otići mu u zakazano vrijeme, svog tarot majstora možete dobiti iz svog kućnog naslonjača u vrijeme kada vama to najviše odgovara i ne morate se oblačiti niti ikuda ići.