Tarot horoskop

Tarot horoskop

Tarot horoskop su dvije najpopularnije metode proricanja

Među nebrojenim tehnikama i metodama za predviđanje budućnosti, tarot horoskop su dvije najpopularnije metode proricanja i obje u sebi imaju spojena neka multidisciplinarna znanja ovog vremena i mnoga stara znanja koja bi bila izgubljena da nisu utkana u ove sustave predviđanja. Tarot je baziran na arhetipovima i njihovoj simbolici, ali isto tako ga određuju i boje, elementi, brojevi i unutarnja konstrukcija tog zagonetnog špila je podijeljena na velike arkane, dvorske karte i male arkane.

Astrologija je možda mlađa sestra astronomije koja situaciju na nebu (poredak planeta) preslikava na zemlju u trenutku rođenja svakog čovjeka i objašnjava utjecaj tog nebeskog poretka na čovjekov budući život. Tarot horoskop mogu funkcionirati svaki za sebe kao cjeloviti sustavi, ali izvrsno se međusobno i nadopunjuju, ali u praksi je zamijećeno da češće tarot majstori koriste osnovna znanja astrologije kao dopunu svom radu u tumačenju tarota, nego što se astrolozi odlučuju educirati u znanjima o tarotu, što je šteta.

Jednako točne odgovore vam daju tarot horoskop

Kada bi pokušali hibridno spojiti obje metode u jednu novu dobili bi smo riječ tarotoskopija, ali zato bi morali biti dobro educirani u obje metode. A dok to netko i stvarno ne napravi, jednako točne odgovore vam daju tarot horoskop, međusobno se potpomažući, tako dobivate cjelovitu sliku uzroka zašto vam se nešto događa. Često će vas vaš savjetnik uputiti na dodatne konzultacije astrologu, pogotovo ako uoči da je karta vašeg djetinjstva presudna za ono kroz što sada prolazite.

Ako vam je vaša natalna karta koja predstavlja vaš osobni horoskop pomalo neshvatljiva, astrolog vas može uputiti tarot majstoru da detaljno prođete kroz konkretne situacije kroz koje trenutno prolazite. Tarot horoskop su metode koje se svaka za sebe bave predodređenošću nekih događaja u ljudskom životu koji se ne mogu izbjeći, zato se i zovu metode proricanja sudbine. Nekako se ljudi lakše nose sa teškim fazama u svojim životima ako znaju da je neke od njih odredila sudbina.

Tarot horoskop i njihove razlike

Da ne bi pomislili da postoje samo sličnosti u nekim metodama proricanja, treba istražiti tarot horoskop i njihove razlike, iako se one odnose samo na praksu. Konfekcijski ili opći horoskopi su se uselili u sve novine, časopise, magazine i elektronske medije kao dio zabavnog sadržaja. Takav konfekcijski i usput zabavni tarot nijedan tarot majstor ne bi htio raditi, jer bi tu bilo previše uopćavanja i generaliziranja i ne bi nikome nimalo koristilo niti bilo zabavno.

Tarot horoskop imaju različita polazišta u proricanju, astrologija kreće od trenutka vašeg rođenja, tarot kreće od sadašnjeg trenutka i problema koji vas sada muči i spektralno se širi na prošlost i uzroke sadašnje krize, a tek onda na budućnost i rješenje onoga što vas muči. Istina, postoji i horarna astrologija koja odgovara u sadašnjem trenutku (horar znači sada), no rjeđe se koristi. No, vrlo korisni su horoskopi za točno određena, ciljana razdoblja u vašem životu i vrlo u traženi.