Najbolji tarot majstori – kako ih prepoznati

Najbolji tarot majstori - kako ih prepoznati

Najbolji tarot majstori su oni koji su vam već mnogo puta pomogli

Sa specijaliziranim stručnjacima u svim profesijama i područjima djelovanja je uvijek ista situacija, ako vam je netko jedanput pomogao na kvalitetan način, držite ga se, ne trebate tražiti nekoga novoga. Najbolji tarot majstori su oni koji su vam već mnogo puta pomogli, nemate potrebu tražiti nekoga drugoga. Ako ste u posebno teškoj situaciji možda se ipak odlučite potražiti drugo mišljenje, ali praksa pokazuje da se većina vraća svom izabranom savjetniku i kad dobije to drugo mišljenje.

Svaki astro centar ima svoje izabrane alternativce, pa i ako odlutate nekome drugome, brzo se vraćate u svoj astro centar, svom omiljenom savjetniku. Tko su najbolji tarot majstori najbrže zaključe osobe koje ne dobiju željeni odgovor, pa lutaju od jednog do drugog tarot majstora, pa kada se ipak dogodi ono što se mora dogoditi i što im je rečeno, onda se vrate svom prvom savjetniku sa žalopojkama da su trebali poslušati dobivene savjete i poštediti sebe bar nekih neugodnosti.

U vašem astro centru su vaši najbolji tarot majstori

Mnogim ljudima je javni medijski prostor pomalo zbrkan i njima su sve tve emisije za alternativu jedno te isto i sve web stranice su im nalik jedna na drugu, a svi znamo da to nije tako. U vašem astro centru su vaši najbolji tarot majstori pa ako već lutate po drugim centrima, barem usporedite kvalitetu rada i brzo ćete ustanoviti razliku između onih koji pričaju bajke i druge priče i onih koji stvarno imaju znanje i stručnost.

Vaši najbolji tarot majstori vas poštuju, suosjećaju s vama u vašim teškim trenucima i stručno vas vode kroz svaku kaotičnu situaciju u vašem životu. Njihovi odgovori nisu u stilu “pričam ti priču”, oni su uvijek jasni i precizno govore što bi trebali napravit da se zaustavi propadanje i što nikako ne bi smjeli napraviti da ne pogoršate situaciju. Dakle, to su uvijek konkretni odgovori, bez možda, ako ili ali i bez ikakvog okolišanja i uljepšavanja.

Vaši najbolji tarot majstori vas već dobro poznaju

Kada imate stalne izabrane tarot savjetnike, prilično ste privilegirani jer ne morate za svaki novi problem ili pitanje opisivati što mu je prethodilo. Vaši najbolji tarot majstori vas već dobro poznaju, znaju vašu osobnu povijest i kod novog pitanja nema potrebe opet sve ponavljati. Na neki način se već osjećate blisko, poput prijatelja kojem se obraćate u nevolji i ta bliskost, ta povezanost je obično obostrana, što razgovor čini ugodnim, ma kako teško pitanje imate.

Vaši najbolji tarot majstori već znaju kako vas opustiti tijekom analize, tako da odgovor ne čekate sa grčem u želucu. I ako dobijete odgovor kakvom se baš niste nadali, drugačije ćete ga prihvatiti od savjetnika kojem vjerujete i ozbiljnije ćete promisliti o dobivenom odgovoru. Sve je lakše sa savjetnikom kojem vjerujete, nema one tjeskobe i nervoze kad postavljate svoje pitanje i možete postaviti onoliko dodatnih pitanja koliko je potrebno da bi vam svi detalji dobivenog odgovora bili jasni.

Što je mala arkana

Što je mala arkana

Pouzdano se zna da je velika arkana predstavljala tarot sa svoje 22 karte dugo vremena, a mnogi je i danas koriste kao zaseban, samodostatan špil u svojoj praksi. Dakle, mala arkana je mlađa sestra ve

Što je velika arkana

Što je velika arkana

Općeprihvaćeno mišljenje je je tarot velik set ključeva, aduta ili tajni to barem vrijedi za velike arkane. Treba imati na umu da je velike arkana oslikana u vrijeme kada je bilo malo pismenih ljudi,